IT-компанія AMO відкрила українцям безоплатний доступ до додатків Harna, MadMuscles та Unimeal для підтримки фізичного здоров’я.

У додатку Harna можна сформувати план тренувань із урахуванням різних фаз менструального циклу. Пропонують обрати силові, кругові тренування, HIIT (високоінтенсивне інтервальне тренування), йогу, пілатес, баре та змінювати їх за потреби.

У MadMuscles пропонують плани тренувань для різних рівнів фізичної підготовки, а також програми із можливістю вибору типу раціону та калорійності. В Unimeal можна скласти індивідуальну програму харчування та контролювати водний баланс, також додали навчальні курси та статті.

Усі додатки доступні на iOS та Android. Для користування потрібно пройти коротке опитування щодо своїх потреб та бажань та зареєструватися.

   

Редакція The Village Україна запитала в сімейної лікарки й реабілітологині, чи може травма «відгукнутися» за кілька років, якщо не звертати на неї уваги; як вправи можуть допомогти не хронізувати травми й чому треба кілька разів подумати перед тим, як піти на масаж чи до мануального терапевта.

   

Разом із сімейною лікаркою й гастроентерологинею ми також з’ясували, що може спричиняти синдром подразненого кишківника, чи справді для здоров’я шлунково-кишкового тракту треба щодня їсти суп, чому ферменти потрібні не всім і не завжди й чи шкідлива жуйка для шлунково-кишкового тракту.