Компанія Microsoft додала програму Phone Link, завдяки якій користувачі зможуть транслювати зображення з Android-пристроїв на комп’ютери, і навпаки.

Програма з’явилася в останьому оновленні Windows 11. Нову функцію можна використовувати під час відеовикликів, транслюючи зображення з фронтальної або тилової камери смартфона на компʼютер. Також ефекти, які доступні на мобільному пристрої, можна відображати на ПК.

Щоб скористатися функцією, потрібно оновити мобільний пристрій до версії Android 9.0+, а програма Link to Windows Phone має бути версії 1.24012 або новіша.

Обʼєднати свій телефон і компʼютер можна в «налаштуваннях», якщо обрати «Bluetooth і пристрої», а потім натиснути «мобільні пристрої» й «керування пристроями». Комп’ютер отримає оновлення Cross Device Experience Host із Microsoft Store, що необхідне для роботи цієї функції.

 

Уперше за три роки корпорація Microsoft знову стала найдорожчою компанією у світі, обігнавши компанію Apple за вартістю акцій. Ринкові показники корпорації сягнули 2,887 трильйона доларів, тимчасові як ринкова вартість Apple становить 2,875 трильйона доларів.

Фото: Microsoft