Apple почали тестувати нову функцію, завдяки якій користувачі зможуть імпортувати пісні й плейлісти з інших сервісів на Apple Music, пише MacRumors.

Застосунок Apple Music для Android пропонує додати збережену музику і створені плейлісти в інших музичних сервісах до музичної бібліотеки користувачів Apple Music. Опція також доступна в налаштуваннях застосунку для Android.

Нову функцію можуть запустити в останній бета-версії Apple Music для пристроїв Android. Її розробили спільно з сервісом SongShift, який дозволяє переносити музичні бібліотеки й плейлісти між різними сервісами потокової музики.

Про нову функцію повідомив користувач на платформі Reddit, він опублікував знімок екрана, на якому видно можливість імпортувати пісні з інших сервісів до бібліотеки Apple Music. Наразі функція доступна не в усіх користувачів, оскільки перебуває на ранній стадії тестування.

   

У Брюсселі хочуть накласти штраф на компанію Apple за порушення закону ЄС про доступ до своїх сервісів потокової передачі музики. Компанію звинувачують у перешкоджанні діяльності стороннім музичним службам на своїх пристроях, а також у тому, що вона надає перевагу власному сервісу Apple Music.

Фото: Reddit