Платформа для знайомств Tinder посилить правила верифікації в США, Великій Британії, Бразилії й Мексиці через швидкий розвиток штучного інтелекту й ризики шахрайства, повідомляє Bloomberg.

Відповідно до нових правил для верифікації потрібні будуть водійські права або паспорт, а також самостійно записане відео. Функцію вже тестують в Австралії й Новій Зеландії.

Також перевірятимуть дату народження, чи відповідає особа на відео фотографіям у профілі й посвідченні. Користувач отримає схвалення впродовж двох хвилин після того, як надішле необхідну інформацію. Також у профілі повинна зʼявитися галочка, якщо верифікація буде успішна.

Нові правила верифікації повʼязані зі збільшенням випадків шахрайства з використанням штучного інтелекту й злочинів на побаченнях, пояснюють у компанії.

 

Компанія Match Group, яка, зокрема, володіє онлайн-сервісом знайомств Tinder, припинила роботу в Білорусі з 15 лютого, після Дня закоханих. Користувачі з Білорусі не можуть ввійти у свій акаунт і здійснювати покупки в застосунку. Крім Tinder, із білоруського ринку також вийдуть застосунки Hinge й OkCupid.