Мережа магазинів Jysk відкрила новий магазин у столиці та оновила ще два у Києві і Львові.

Новий магазин відкрили у київському ТЦ «Глибочицький» на Подолі. Його збудували за новою концепцією, з точковим освітленням і зональним розміщенням товарних категорій. Торгівельна площа магазину становить 936 квадратних метрів. Також у Jysk незабаром представлять оновлений садовий асортимент.

Магазин мережі Jysk у «Ритейл парк Почайна», який працює близько шести років, також оновили за новою концепцією. Зробили більш зручним та комфортним для персоналу, змінили меблі у робочому офісі та встановили нову техніку, також збільшили торгівельну площу та склад. Аналогічно оновили магазин у Львові, якому восени виповниться десять років.

 

 

«Ми активно продовжуємо розширення мережі, а також – оновлюємо діючі магазини. На покупців вже очікують новинки весняної колекції, а також садові меблі, які незабаром представлять по всій мережі», - коментує директор мережі магазинів Jysk в Україні Євген Іваниця.

 

У магазинах мережі Jysk робитимуть знижку 15%, якщо показати касирові довідку про донацію крові. До цієї знижки можна буде додавати інші знижки й акції. Вона діятиме з 1 лютого до 30 квітня включно, але лише в тому разі, що людина здала кров у 2024 році.