Застосунок Taimi від української компанії Appflame увійшов у десятку найкращих ЛГБТК+ заcтосунків 2024 року за версією Forbes Health.

Інклюзивний застосунок Taimi отримав відзнаку Best social features за найкращі можливості й функції, які сприяють взаємодії між користувачами. Розробники поєднали застосунок для знайомств і соціальну мережу, де користувачі можуть знаходити співрозмовників за інтересами й особистісними рисами.

Серед доступних функцій – відеодзвінки, прямі трансляції й чати для спілкування. Користувачі можуть анонімно переглядати профілі інших або окремо визначити людей, які бачитимуть активність. У застосунку можна сховати стать й орієнтацію, також він має функцію блокування паролем і Touch ID.

Нині застосунком користуються понад 20 мільйонів користувачів, він також співпрацював із Doja Cat, LP, Кеті Перрі та Netflix. «Taimi розробили для того, щоб користувачі могли дослідити свою сексуальність і романтичні вподобання», – кажуть в Appflame.

 

За 2023 рік зафіксували 56 випадків дій на ґрунті гомофобії, трансфобії й дискримінації й інших порушень прав людини. Із цих випадків 52 трапилися на території України, а 4 – за кордоном з українськими біженцями. На окупованих територіях зафіксували три воєнні злочини з боку російської армії (два в Донецькій й один у Херсонській області).