Для українських компаній, які працюють у сфері енергоефективності, створили навчальну програму «Інноватори енергоефективності України», щоб масштабувати бізнес і знайти інвестиції для розвитку.

У межах програми проаналізують потреби бізнесів, а міжнародні й місцеві експерти нададуть консультації для вдосконалення бізнес-планів, презентацій учасників і підвищення їхньої «комерційної привабливості» для покупців.

Також планують створити мапи зацікавлених сторін із щонайменше 50 основних організацій і підприємств у різних секторах, які пропонують або виробляють енергетичні рішення в Україні. 30 фіналістів програми зустрінуться з експертами й потенційними покупцями. П’ять компаній оберуть для участі в акселераційній програмі Impact Business.

Програму реалізують з ініціативи ГО Impact Force у співпраці з Мінцифрою, офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом «Дія.Бізнес», а також Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України.

«Ми маємо на меті визначити інноваційних гравців ринку енергоефективності й надати їм навички та знання, необхідні для здійснення суттєвих змін в енергетичному секторі й економіці України загалом. Програма не обмежується традиційною бізнес-освітою, оскільки вона не лише задовольняє безпосередні бізнес-потреби учасників, але й розвиває культуру стійких й інноваційних енергетичних рішень», – стверджує співзасновниця Impact Force Ніна Левчук.

Подати заявку можна за посиланням до 14 січня.

 

Український ветеранський фонд і платформа з працевлаштування Lobby X запустили безкоштовний курс з ІТ для ветеранів і ветеранок.

   

У травні 2023 року запитали українських виробників, як це – під час війни продавати предмети розкоші: ювелірні вироби, дизайнерські годинники, преміальний декор, еротичний одяг й аксесуари.