«Нова пошта» запустила новий спосіб доставки з Польщі в Україну. Тепер посилки вагою до 25 кілограмів можна відправити через поштомати InPost.

Послуга відправлення через поштомати InPost доступна цілодобово. Посилку можна надіслати у відділення чи поштомат «Нової пошти», а також адресно. Термін доставки – три дні.

Щоби відправити посилку з Польщі через поштомат InPost, потрібно самостійно запакувати відправлення, оформити накладну й оплатити посилку. Код доступу до комірки надійде через SMS-повідомлення. Після цього потрібно вибрати поштомат InPost на карті, ввести код доступу на екрані поштомата й покласти посилку.

Вартість доставки така ж, як і відділення Nova Post у Польщі: 40 злотих за відправлення документів, 45 злотих – за посилки до двох кілограмів, 65 злотих – до десяти кілограмів і 90 злотих за посилки вагою до 25 кілограмів.

   

Від початку повномасштабного вторгнення РФ «Нова пошта» почала відкривати відділення в Європі: ПольщіНімеччиніЛитвіЧехії й Румунії. До кінця 2023 року компанія планує почати роботу ще у восьми країнах, серед яких Австрія, Франція, Італія й Іспанія.