Торговельну продали збанкрутілого сервісу доставки Rocket продали за 87 тисяч гривень на аукціоні, повідомляє «Prozorro. Продажі». Ще два роки тому Forbes оцінював стартап у 50 мільйонів доларів.

Загалом продали девʼять торговельних марок «Рокет Делівері», серед яких також Raketa, «Ракета Вчасно» й R. В аукціоні на пониження ціни взяли участь двоє людей. Стартова ціна лоту становила 3,6 мільйона гривень.

Бренд придбав Андрій Костін, який також є власником ТОВ «Курорти Закарпаття», «Андалусія Груп», «Текстиль-Еко» й ГО «МСП Рейсинг Тім».

   

В Україні сервіс доставки Raketa почав роботу ще в березні 2018 року, але спочатку лише в Дніпрі. У Києві Raketa запрацювала в жовтні 2019 року, а після цього – ще у 26 містах країни.

На іноземний ринок Rocket вийшли в грудні 2020 року, сервіс запустили на Кіпрі. Тоді компанія змінила назву з Raketa на Rocket. У квітні 2021 року сервіс почав роботу в Нідерландах, а в червні – у Греції й Франції. Також Rocket працював у Португалії, а з грудня 2021 року – в Іспанії й Угорщині.

23 лютого 2022 року Rocket оголосили, що сервіс доставки припиняє роботу за кордоном. Трохи пізніше, у березні того ж року, співзасновники компанії Олексій Юхимчук і Станіслав Дмитрик повідомили в листі до співробітників, що компанія припиняє діяльність.