Український edtech-стартап Mate Academy, який безкоштовно навчає програмуванню до працевлаштування, відкриває представництво в Бразилії.

«Наразі ми вже зробили тестовий запуск і заходимо в етап активного маркетингу. Також наймаємо там локальну команду, яка безпосередньо навчатиме й координуватиме працевлаштування студентів», – каже співзасновник Mate Academy Роман Апостол.

Після старту в Бразилії Mate Academy також планують відкрити представництва в інших країнах Латинської Америки.

Mate Academy в Бразилії, як і в Україні, працюватиме за бізнес-моделлю Income Share Agreement. Студенти сплачуватимуть за навчання тільки після того, як знайдуть роботу. Після працевлаштування вони відраховуватимуть 12% своєї щомісячної зарплати протягом трьох років.

Усі навчальні матеріали в Бразилії будуть доступні португальською мовою. Студенти матимуть доступ до технологій front-end і full-stack, а також зможуть пройти базовий безкоштовний курс з основ програмування.

   

Mate Academy навчає програмувати безоплатно до працевлаштування. Розпитали команду, як працює їхня бізнес-модель і як вона впливає на ефективність навчання й мотивацію студентів.

обкладинка й фото: Mate Academy