Українців запрошують пройти безкоштовне навчання з реалізації соціальних проєктів «Місто змін». Це акселератор із краудфандингу для громадських організацій й активістів від організації «Моє місто».

Навчальна програма триватиме три місяці в режимі онлайн. Для учасників проводитимуть лекції, воркшопи, а також допоможуть запустити краудфандингову кампанію на платформі «Моє місто».

 

 

Команда-учасник акселератора має складатися щонайменше з трьох людей, а також повинна мати власну ГО чи дружню організацію, яка допоможе оформити документи.

Проєкт має бути неприбутковим і неполітичним, кажуть організатори. Перевагу надаватимуть сталим проєктам, які вирішуватимуть проблеми у сфері екології, культури, гуманітарної допомоги, розвитку волонтерства й інтеграції евакуйованих українців.

Для участі потрібно заповнити онлайн-заявку за посиланням. Набір триватиме до 6 вересня 2023 року.

Акселератор «Місто змін» реалізовують за підтримки Європейського фонду за демократію (EED), групи IT-компаній Netpeak Group, «Української волонтерської служби» й за інформаційної підтримки «Дія.Освіта».

  

«Моє місто» – це неприбуткова громадська організація, яка допомагає реалізовувати краудфандингові проєкти. Компанію створили у 2016 році в Одесі, за цей час реалізували 161 проєкт, на створення яких зібрали понад 16 мільйонів гривень. «Моє місто» є частиною групи IT-компаній Netpeak Group.