У Києві перезапустили роботу сервісу для замовлення таксі Hopin, який уже працює в Чернігові, а також Празі, Братиславі й інших містах Європи.

Можна замовити таксі за трьома тарифами: Comfort, Easy та Limo на автівках підвищеного комфорту. Вартість поїздок складає від 70 гривень. Hopin також дає знижку 30% на перші дві поїздки за промокодом WelcomeKyiv.

Крім класичного таксі, можна замовити поїздку з декількома проміжними зупинками, «тихе таксі», доставлення посилки, авто з додатковим місцем для багажу чи поїздку з тваринами.

У Hopin водій не бачить номера телефону пасажира, як і пасажир – телефону водія. Вести діалог можна через чат у застосунку. Після підтвердження замовлення пасажир зможе побачити інформацію та фото автівки. Маршрут поїздки можна відстежувати в режимі реального часу й ділитися ним із друзями. Це створює додатковий рівень безпеки, кажуть у Hopin.

«Найцікавіша наша функція – це можливість замовити будь-яке авто з карти вільних водіїв поряд. Тобто пасажир бачить іконки авто або відкриває список авто поряд і вибирає авто, яке йому більше подобається», – розповіли Ain.ua в Hopin.

Крім того, якщо пасажир залишить водієві як оцінку одну зірочку, то водій потрапить у персональний чорний список пасажира, а застосунок більше не пропонуватиме поїздки з цим водієм.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Hopin – це сервіс замовлення таксі зі Словаччини, який раніше вже працював на українському ринку. У 2016 році його, зокрема, запускали в Києві й планували почати роботу в Харкові, Львові й Одесі. Утім, Hopin згорнув приватні перевезення через високу конкуренцію й недостатнє державне регулювання у сфері таксі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі