Компанія Microsoft запускає в Україні обмежену ігрову передплату PC Game Pass.

Україна стала однією із сорока країн, на яку поширюються оновлення компанії. Ідеться саме про підписку PC Game Pass, яка дає доступ до ігор власникам ПК з Windows (також є підписки Console і Ultimate – перша дає доступ до ігрової бібліотеки на консолі Xbox, а друга має розширений каталог ігор і включає Console і PC Game Pass).

Щоб отримати доступ до бібліотеки з комп’ютерними іграми для Windows, треба зареєструватися в програмі PC Game Pass Preview. Для цього потрібно завантажити програму Xbox Insider Hub й приєднатися до програми тестування Insider. Після реєстрації гравці можуть отримати тестовий місяць.

За попередніми даними, офіційні регіональні ціни PC Game Pass для України становлять 3,99 гривня на час тестування й 190 гривень на місяць «стандарт», повідомляє dev.ua.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


На ігрових консолях Xbox від Microsoft зʼявилася підтримка української мови, однак поки що лише в тестовому варіанті прошивки Xbox Insiders.


Не тільки Suicide Squad і Star Wars Jedi: редакція The Village Україна зібрала 10 ігор, які ми чекаємо впродовж весни 2023 року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі