Спільнота розробників України DOU склала рейтинг найкращих ІТ-роботодавців в Україні у 2022 році. 

Майже 20 тисяч ІТ-спеціалістів оцінювали 842 компанії. У списку компаній, у яких працює більше 1500 спеціалістів, лідирує ІТ-компанія Intellias. Друге місце посіла Sigma Software, а третє – Genesis.

Переможці

Компанії розбили на кілька груп за кількістю співробітників. Оцінки ставили за п’ятьма блоками питань: компенсація, умови праці, проєкт, кар’єра й лояльність. 

Серед компаній, у яких працюють від 800 до 1500 спеціалістів, найвищі показники у AllStarsIT. Squad і Plarium посіли друге та третє місця відповідно. 

У компаніях, де працюють 200–800 спеціалістів дещо вищі середні показники, ніж у вищезазначених ІТ-компаніях. Спеціалісти Cosputools і Trionika майже на 100% задоволені роботою в компаніях. На 1% в обох просіла лише компенсація.

У чотирьох компаніях, де менш ніж 200 співробітників, що цікаво, усі середні показники дорівнюють 100%. 

Співробітники відповідали на 17 запитань про роботу в компанії. Рейтинги сформували, але голосування ще триває. Долучитися можна за посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


DOU складає подібний рейтинг уже протягом десяти років, починаючи з 2012 року. Львівська IT-компанія Intellias очолює рейтинг уже другий рік поспіль (подивитися рейтинг 2021 року можна за посиланням). 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі