Українські айтівці створили сервіс Obmify для пошуку безпечних онлайн-обмінників для криптовалютних і безготівкових операцій.

На Obmify зібрані онлайн-обмінники України та Європи. У команді стартапу зазначають, що всі обмінники пройшли перевірку.

Команда проєкту провела опитування, згідно з яким кожен другий українець хоча би раз на місяць стикається із ситуацією, коли необхідно обміняти валюту онлайн, пише в LinkedIn співзасновник Obmify Антон Цехановський.

Як це працює?

Платформа в автоматичному режимі моніторить курси обміну, а за запитом користувача видає перелік компаній, які можуть провести транзакцію онлайн.

Користувач Obmify може вибрати ту компанію, яка пропонує найвигідніші умови. Після цього потрібно натиснути кнопку «Обміняти», сервіс перенаправить на сайт компанії, де можна здійснити обмін.

Крім того, за допомогою Obmify можна вивести криптовалюту на картку українського банку або купити крипту з картки європейського банку.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У мережі аптек АНЦ («Аптека низьких цін», «Копійка», «Шара») тепер можна придбати ліки й медичні товари за криптовалюту з використанням технології Binance Pay.

Ця технологія спочатку стане доступною в аптеках АНЦ в Києві, а «згодом» її планують запустити в інших містах України.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі