Київська школа економіки в березні 2023-го проведе буткемп для українських стартапів. У програмі братимуть участь експерти з дослідницького й навчального центру MIT Sloan School of Management, який розвиває підприємницьку освіту в Массачусетському технологічному інституті.

До участі в програмі запрошують команди з конкретними й пропрацьованими ідеями в будь-яких сферах бізнесу. Для команд підберуть викладачів і менторів, які найкраще відповідають запитам і цілям учасників, кажуть організатори.

Інтенсив триватиме п’ять днів, упродовж яких учасники розроблятимуть і перевірятимуть із менторами свої бізнес-моделі.

«BootCamp дасть знання підприємцям для перетворення ідей на успішний бізнес», – відзначають у KSE.

Програма стартує 17 березня, подати заявку й почитати про інтенсив детальніше можна за цим посиланням.

Участь для відібраних команд буде безоплатною, програму вестимуть англійською мовою.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Мінцифри випустили мапу, де позначені напрями технологічних стартапів, у які найбільш охоче інвестуватимуть в Україні. Зокрема, мапа може бути корисна для підприємців, які планують створити стартап і ще обирають сферу.


12% опитаних українських стартапів закрилися після повномасштабного російського вторгнення, ідеться в дослідженні Polish-Ukrainian Startup Bridge. Серед стартапів, які вже мають плани на період після закінчення війни, найбільший відсоток планує повернутися на український ринок або залишитися на ньому.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі