У компанії Bolt підбили підсумки 2022 року.

  • найчастіше користувачі сервісу доставки Bolt Food замовляли «Чизбургер».  [оновлення: у першій версії новини було вказано, що лідером була позиція «Карбонара». Ми уточнили інформацію після оновлення від Bolt Food] Найбільше замовлень користувачі зробили 11 жовтня, а найбільша кількість страв в одному замовленні – 18.
  • щодо сервісу Bolt scooters, то користувачі здійснили більше мільйона поїздок на самокатах за 2022 рік. «Найвідданішим» називають користувача, який здійснив 835 поїздок. Найдовшою поїздкою на самокаті стала поїздка довжиною 38 кілометрів.
  • найбільш популярним пунктом посадки й висадки таксі Bolt був Центральний залізничний вокзал. Найчастіше користувачі викликали таксі 12 лютого. Найбільш відданий користувач здійснив 1370 поїздок за рік. Найдовшою поїздкою став евакуаційний маршрут протяжністю 1133 кілометри.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У сервісі Bolt Food порахували, що в Києві клієнти частіше залишають кур’єрам чайові, ніж в інших містах України, а у Львові клієнти частіше обирають максимальні чайові, сумою 50 гривень. Загалом віддячує кур’єрам грошима кожен сьомий.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі