У Twitter додали лічильник не тільки лайків і ретвітів, а й переглядів під усіма постами. Перегляди зможуть бачити всі користувачі, незалежно від наявності підписки.

«Ретвіти й лайки не показують цілісну картину. Тепер буде простіше зрозуміти, скільки людей справді побачили ваш твіт», – зазначають у Twitter Support.

Перегляд твіту зараховується, якщо прочитати пост із будь-якого джерела: домашньої сторінки, пошуку, профілю або вбудованої статті. Навіть перегляд від автора посту зараховується до статистики.

Зараховуються й багаторазові перегляди з одного акаунта, тобто вони не є унікальними. Якщо подивитися пост з браузера, а потім із телефона, це додасть до лічильника два перегляди.

Поки що функція доступна для смартфонів на iOS і Android, незабаром обіцяють оновити й вебверсію. Оновлення не стосується старих твітів і повідомлень від спільноти Twitter.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Наприкінці квітня стало відомо, що Ілон Маск купує соціальну мережу Twitter за 44 мільярди доларів. Він заявив, що хоче зробити Twitter ліпшим: додати нові функції, зробити «відкритими» для аудиторії алгоритми, а також побороти спам-ботів.

Офіційно Ілон Маск став власником Twitter 27 жовтня. Майже одразу він звільнив генерального директора компанії Парага Агравала, фінансового директора Неда Сігала й керівника відділу правової політики, довіри та безпеки Віджая Гадде.

Маск заявляв, що хоче зробити Twitter ліпшим, додати нові функції, зробити «відкритими» для аудиторії алгоритми, а також побороти спам-ботів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі