«Нова пошта» запустила послугу «посилка в кредит» для тих клієнтів, які замовляють товар із післяплатою.

Такі посилки можна буде забрати, а сплатити їхню вартість – протягом року. Водночас продавець товару отримає кошти одразу, як клієнт огляне посилку й підтвердить її отримання.

Відправлення в кредит може оформити лише замовник товару й лише у відділенні «Нової пошти». Які умови:

  • Потрібно бути громадяни України віком від 18 до 65 років; користуватися послугами «Нової пошти» протягом останніх 6 місяців і мати добру кредитну історію.
  • Кредит надають строком на 12 місяців і на товар від 1000 гривень. Максимальний розмір кредиту розраховують індивідуально для кожного клієнта (дізнатися кредитний ліміт можна в мобільному застосунку чи у відділенні пошти).
  • Клієнт буде сплачувати комісію 2% від суми запозичення на місяць та річну ставку 0,00001%. Наприклад, за мультиварку вартістю 3000 гривень треба буде виплатити 3135 гривень (у вартість також входять доставлення й комісія за грошовий переказ). У такому разі щомісячний внесок буде становити 62,7 гривені.

Як скористатися послугою «Посилка в кредит»:

  • замовити товар із післяплатою в будь-яке відділення «Нової пошти»;
  • оглянути посилку з товаром і сказати оператору-касиру, що хочете забрати посилку в кредит;
  • надати оператору оригінали паспорту з пропискою й ідентифікаційний код або скористатися документами через «Дію». Важливо, що документи мають бути одного формату (або оригінали, або в «Дії»);
  • на номер телефону отримувача надійде SMS із паролем для підписання документів в електронному вигляді й підтвердження особи. Пароль треба повідомити оператору-касиру. Після цього можна забрати посилку.

Сплачувати кредит можна в будь-якій фінансовій установі або відділенні «Нової пошти». Також його можна погасити достроково без додаткових комісій і доплат.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Також «Нова пошта» вже відкрила десять відділень у Польщі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі