Благодійний фонд «CпівДія» разом зі Startup Ukraine запускають сервіс для взаємодії підприємців, де можна пропонувати одне одному послуги й допомогу.

Ідея створити такий сервіс виникла після 24 лютого. «З того часу до фонду зверталися десятки малих і середніх бізнесів із запитом іпропозиціями про допомогу. Наприклад, один бізнес хотів віддати зайві матеріали іншому, а другий їх потребував. Проте через велику кількість тих, хто потребує, було неможливо обробити всі запити», – розповідають розробники сервісу.

За допомогою сервісу можна налагодити партнерства, знайти підрядника, а також допомогти іншим підприємствам вийти з воєнної кризи. Комунікація здійснюється в чат-боті й на сайті.

На сайті можна знайти інформацію про українські бізнеси, що пропонують свою допомогу іншим підприємствам, або потребують допомоги для власної справи. Щоб залишити подібне оголошення про свій бізнес, потрібно зареєструватися в Telegram-боті «Підприємці».

Після створення профілю в Telegram-боті можна оформити оголошення з пропозицією допомоги або із запитом. Також можна попросити й запропонувати допомогу у форматі послуг або товарів, якщо обрати для цього потрібну кнопку.

Окрім цього, алгоритм Telegram-боту автоматично знаходить пропозиції й запити допомоги. Як знайшли потрібне оголошення, можна зв’язатись із його автором, щоб допомогти.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі