Швейцарська медіагрупа Ringier AG купує стартап Homsters, заснований у Києві, який створює продукти й сервіси, пов’язані з ринком нерухомості, ідеться в заяві медіагрупи.

Виконавчий директор Homsters Дмитро Александров доєднається до команди Ringier AG і продовжить розвивати автоматизовані цифрові маркетингові рішення для новобудов, кажуть у Ringier AG.

Суму угоди не розголошують, але зазначають, що Ringier AG придбали всі акції. Зі швейцарською медіагрупою стартап почав партнерство у 2019 році.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Homsters заснували українка Марія Рен і польський підприємець Анджей Олєйник. У компанії є офіси в Україні (Київ), Сингапурі й Казахстані. Станом на 2019 рік в українському офісі Homsters працювало близько 40 спеціалістів, вони займалися розробленням продукту й data science-дослідженнями, пише Ain.ua.

Homsters створює маркетплейси для потенційних покупців житла, що перетворюють онлайн-трафік на транзакції для забудовників, інвесторів і банків. Систему рекомендацій розробляють на основі штучного інтелекту, що аналізує поведінку користувачів і пропонує їм нові квартири.


Швейцарська медіагрупа Ringier AG заснована в 1883 році. Вона включає більше 130 компаній, що керують медіабредами, цифровими платформами й торговими майданчиками у 18 країнах.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Wikimedia Commons