Власник «Київстар», нідерландська компанія Veon, продає російську компанію «Вимпелком» (бренд Beeline), повідомили на сайті компанії.

Як пише Reuters, бізнес у Росії становить половину виручки й доходів нідерландського холдингу Veon. Компанія заявила, що проводить «конкурентний процес продажу» для бізнесу, який керує другою за величиною мобільною мережею Росії під брендом Beeline.

«Немає жодної гарантії, що процес продажу, згаданий вище, призведе до прийнятної пропозиції або, навіть якщо прийнятна пропозиція буде отримана й у результаті досягне угоди про придбання, що необхідні схвалення, будуть отримані», – додали у Veon.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Veon – це нідерландський холдинг, який володіє брендами Beeline (у Росії, Казахстані, Узбекистані, Киргизстані), Kyivstar (в Україні), Jazz (у Пакистані), Banglalink (у Бангладеш). Компанія має майже 200 мільйонів абонентів у семи країнах.

Veon заснували в Москві у 2009 році. 25% акцій компанії належить Letterone Holdings російсько-ізрайльського бізнесмена Михайла Фрідмана й російського економіста Петра Авена.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі