Офіційний дистриб’ютор брендв Pandora в Україні допоможе фандрейзинговій платформі United24 зібрати 500 тисяч гривень на медичну допомогу Україні.

Pandora буде спрямовувати на цей напрям частину прибутків від продажу намистини «Любов до України». Зібрані кошти використають, щоб покрити частину медичних потреб фронту й тилу. Їх переказуатимуть на рахунок НБУ, закріплений за МОЗ.

Це срібна прикраса у формі серця, оздоблена жовто-блакитною емаллю. Вона також має гравіювання «Україна» з червоним емалевим сердечком. Прикрасу називають «уособленням безмежної любові й гордості, а також нагадуванням про рідну країну тим, хто далеко від дому».

Цю прикрасу можна придбати в українських магазинах бренда або на сайті.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Глобальний офіс Pandora засудив агресію РФ проти України, зупинив поставки дистриб’юторам Росії й Білорусі, а також перерахував мільйон доларів у дитячий фонд ЮНІСЕФ на підтримку українських дітей. Офіційним дистриб’ютором бренда Pandora в Україні є компанія Amadeo (входить до MTI Group).


Фандрейзингова платформа United24 майже за пів року роботи зібрала більше 200 мільйонів доларів на підтримку України від громадян 110 країн світу. Серед амбасадорів платформи – спортсмени Андрій Шевченко, Еліна Світоліна й Олександр Усик, креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія, американські актори Лієв Шрайбер і Марк Гемілл, гурт Imagine Dragons, співачка й акторка Барбра Стрейзанд та астронавт NASA Скотт Келлі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі