«Нова пошта» відкрила перше відділення в Європі, його розташували в польській столиці – Варшаві. Адреса – вулиця Мечинська (Męcińska), 18.

Вартість доставлення посилки до 2 кілограмів – 30 злотих, до 10 кілограмів – 45 злотих, а до 30 кілограмів – 50 злотих. Розрахуватися за доставку можна або готівкою, або карткою на POS-терміналі.

У Кракові, Вроцлаві, Жешуві й Познані відділення планують відкрити до кінця жовтня. «Спочатку Польща, а далі – більше», – пише «Нова пошта» у Twitter.

Раніше директорка з управління репутацією «Нової пошти» Олена Плахова зазначила, що компанія передусім виходитиме на ринок країн, що межують з Україною: Польщі, Словаччини, Румунії.

«Це буде перший етап, а далі [...] уже плануватимемо другий етап й інші країни», – зазначила вона.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У липні 2022 року в «Новій пошті» підтвердили, що планують вийти на міжнародний ринок і зазначили, що першою буде Польща. Це пояснили тим, що українські переселенці потребують послуг компанії за кордоном.

«Нова пошта» пропонує українському бізнесу знижку у 25% на доставлення гуманітарної допомоги. Це стосується як перевезень по Україні, так і «з будь-якої точки» з-за кордону.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі