Міжнародна поштово-логістична група компаній Meest запустила Fulfilment  логістичні послуги для підприємців, які працюють у США.

Компанія буде допомагати зі зберіганням, пакуванням, доставленням і поверненням товарів в Америці. Нові логістичні послуги дозволять підприємцям, зокрема й українським, доставляти товари у США протягом двох-п’яти днів, навіть якщо фізично виробництво розташоване не в Україні.

Сервіс доступний для країн з усього світу й надає обслуговування мовою, рідною для бізнесу. 

Спочатку товар будуть надсилати з країни бізнесу на склад Meest у США, а звідти, за запитом клієнта, розсилати його дрібними партіями й конкретними замовленнями на адреси кінцевих споживачів. На складі товари будуть маркувати й зберігати під постійним відеоспостереженням. Крім того, будуть вести облік товарів, пакувати замовлення й обіцяють владнати ситуацію, якщо буде йтися про повернення замовлень.

Щоб приєднатися до сервісу, компанії потрібно створити обліковий запис на сайті Meest, підписати контракт, задекларувати найменування й кількість продукції, безпосередньо надіслати її до складу в США.

Meest не виставлятиме обмежень щодо мінімальної кількості чи ваги товару, а також пропонує 30 днів тестового періоду й безоплатного зберігання продукції на складі. У разі потреби від послуги можна буде відмовитися в будь-який момент, за це не стягуватимуть додаткову плату.

У компанії США називають «найбагатшим ринком світу». Meest підтримує інтеграцію з маркетплейсами Amazon, Shopify, Ebay, Etsy та службами доставки, зокрема US FedEx та USPS.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Українські компанії, які втратили склади через бойові дії, можуть зберігати свої товари в логістичних центрах Rozetka в Києві і Львові.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі