Мінкульт і USAID запускають грантову програму для представників креативних індустрій. Сума кожного гранту – від 600 тисяч до 1,2 мільйона гривень.

Участь можуть взяти бізнеси у сфері ІТ, моди, виробництва меблів, текстилю, іграшок, крафтової продукції, фільмів й аудіовізуальних матеріалів.

Кошти будуть виділяти на релокацію й перезапуск бізнесу, закупівлю обладнання, розроблення продукту й інновацій, відновлення ланцюгів постачання, маркетинг, торгові місії, поліпшення бізнес-процесів, цифровізацію, підготовку персоналу й інші напрями.

Заявку на грант можна надіслати на платформі Submittable за цим посиланням. Потрібно заповнити аплікаційну форму й завантажити документи, подати концепцію й бюджет. Після цього, якщо заявник відповідатиме критеріям, його попросять подати більш детальну заявку для другого етапу відбору.

Програма прийматиме заявки до 24 липня 2023 року або доти, доки не вичерпаються кошти з грантового фонду.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Український фонд фінансуватиме бізнес ветеранів на суми від 500 тисяч до мільйона гривень. Прийом заявок стартував 5 вересня й триватиме до 5 жовтня. Взяти участь у програмі можуть ветерани, члени їхніх родин і члени сімей загиблих захисників і захисниць.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі