Спортивний бренд Adidas створив бездротові накладні навушники, які можна заряджати від природного та штучного світла, пише видання Engadget.

Для цього бренд об’єднався із Zound Industries. Створені ними навушники RPT-02 SOL заряджаються від сонячної енергії, від світильника у спальні та інших джерел природного та штучного світла.

Оголів’я навушників розробили із високогнучкого матеріалу, який містить світлові комірки, розроблені шведською компанією з сонячних технологій Exeger. Ці комірки, Powerfoyle, можуть заряджатися за різних умов освітлення. Аби знайти найкращі умови для заряджання, у навушники вбудували спеціальний індикатор.

Також вони можуть працювати протягом 80 годин без заряджання (попередні навушники Adidas мали вдвічі менше годин відтворення).

Дизайн нових навушників схожий на дизайн попередніх, Adidas RPT-01. Вони виготовлені з комбінації переробленого пластику та нейлону. Навушники не є водонепроникними, але можуть «витримувати» піт і бризки з океану чи озера поблизу.

Навушники будуть коштувати 229 доларів, їх почнуть продавати онлайн із 23 серпня.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Колонку бренду Bang & Olufsen у кольорах українського прапора випустили на підтримку фандрейзингової платформи United24.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі