Amazon створює комедійне реаліті-шоу Ring Nation, зняте на домашні камери спостереження й камери дверних дзвінків, пише Deadline.

Це має бути серія коротких відео, про «смішних тваринок, сусідів, які рятують одне одного, і воззʼєднання військових із сімʼєю».

Проєкт планують запустити на стримінгу Amazon Prime Video 26 вересня 2022 року. Шоу озвучить американська акторка Ванда Сайкс.

Водночас видання Vice описує проєкт як «пропагандистську кампанію Amazon із нормалізації домашнього спостереження» й зазначає, що поліція США має «майже необмежений доступ» до матеріалів із камер Ring.

Виробництвом реаліті-шоу займатиметься та ж компанія, що знімала Live PD (On Patrol: Live) – проєкту, який складався з відео нагрудних камер правоохоронців.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У 2021 році одразу декілька адвокаційних груп вимагали від Федеральної торгової комісії повністю заборонити камери Ring.

Водночас журналісти також отримали документи, які свідчать, що новий робот Astro від Amazon зможе інтегруватися з камерами Ring, щоби «виявляти злочинців».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Ring