В українській компанії з автоматизації кафе й ресторанів Poster запустили мобільну касу на смартфоні.

Тепер працівники закладів можуть приймати замовлення, фіскалізувати чеки з програмного реєстру розрахункових операцій (ПРРО), відправляти замовлення на кухню чи вести облік продаж у телефоні.

«Новий сервіс стане в пригоді маленьким закладам, які під час війни не мають можливості придбати дорогі планшети чи моноблоки, а також кафе й ресторанам, які хочуть швидше приймати замовлення за столиками й на літніх майданчиках», – кажуть у Poster.

Каса на смартфоні, як і будь-який інший застосунок на планшеті чи моноблоці, входить у вартість тарифу Poster. «Мінімальний із власним ПРРО – 600 гривень на місяць. Це на 30% дешевше, ніж було до війни. Сервіс працює на iOS 13+ чи Android 7+. Наразі в Україні вже працює 300 мобільних кас від Poster».

«Ми підключили мобільний термінал, щоб прискорити роботу нашого закладу.  Тепер не потрібно записувати замовлення в блокнот чи на листок і бігти до центрального термінала, створюючи черги. Можна відразу пробити замовлення на смартфоні й відправити бігунок на кухню, – розказує Сергій Ужейко, співзасновник кафе Frankly.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Poster – це українська IT-компанія, яка розробляє хмарну систему автоматизації для кафе й ресторанів. Це каса, програмне РРО, склад, фінанси, аналітика, CRM. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі