ГО «Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі» за підтримки фонду USAID запустив грантову програму для жінок-підприємиць. Вона орієнтована на створення, розвиток і масштабування бізнесу.

До участі в програмі відберуть 15 малих і середніх бізнесів, які займаються виробництвом продукції або наданням послуг та які постраждали внаслідок вторгнення рф.

Це стосується підприємиць, які хочуть перемістити свій бізнес у більш безпечний регіон або планують працювати з партнерами та бізнесами з інших регіонів, мають проблеми зі сплатою оренди або інші фінансові труднощі, спричинені війною.

Гранти планують надавати на відкриття бізнесу, закупівлю обладнання, матеріалів, вихід на іноземні ринки, просування, релокацію й інші потреби.

Як пише Ain.ua, загальний грантовий фонд становить 1,5 мільйона гривень. Кошти розподілять між учасницями програми залежно від запропонованих ними проєктів.

Окрім жінок-підприємиць, на гранти можуть претендувати власники сімейного бізнесу, однак перевага надаватиметься бізнесам, керівниками яких є жінки.

Заявки прийматимуть до 5 червня за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


На порталі «Дія» можна отримати гранти для бізнесу в розмірі 125 тисяч гривень. Заявки можуть подавати малі підприємства з 9 областей України.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі