В Україні запустили проєкт під назвою Total Isolation of russia, де кожен українець може посприяти ізоляції російської економіки, повідомив Дмитро Дубілет.

За його словами, більшості компаній важко наважитися обрізати зв’язки з росією, тому їм потрібно «допомогти», влаштувати «кампанію постійного тиску на керівників» цих компаній.

Для цього потрібен як загальний менеджмент, так в вузькі спеціалісти. Усі українці, охочі допомогти, можуть заповнити форму тут.  

Мета проєкту – досягти тотальної ізоляції рф від світу по всіх індустріях та регіонах, не чекаючи, доки «нерішучі уряди оголосять росії тотальні санкції». Засновники також хочуть, щоб санкції відчули на собі й пересічні росіяни, які не наважуються виходити на мітинги, щоб у росії «холодильник переміг телевізор».

«Вести бізнес з росією має стати так само неетично, як, умовно, використовувати дитячую працю або неекологічне виробництво. Такий собі геополітичній “Без ГМО”», – прокоментував Дмитро Дубілет.

Він обіцяє постійно складати та оновлювати списки компаній, які продовжують торгувати з росією, по кожній галузі та кожному регіону, а також стежити за інформаційною безпекою проєкту.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі