Українській застосунок Reface увійшов у топ кращих від компанії Google.

Google склав список застосунків, які можуть поліпшити 2021 рік. Усього їх у списку 21. Усі поділені на чотири категорії, де можна щось розпочати .now , щось отримати .app , створити .page і розробити .dev

Крім Reface, туди ввійшли застосунки для створення колажів Collage.new, створення резюме Resume.new, пошуку працівників Hire.new, створення сайтів Site.new, запуску інтернет-магазинів Shopify.new, створення застосунків Flutter.new. Також у списку застосунок для пошуку емоційної підтримки Sayana.app, для навчання домашніх улюбленців Puppr.app, для щоденного отримання коміксів Funnies.page і для навчання веброзробки Practice.dev.

Повний список застосунків тут.


Reface, який раніше називався Doublicat, – це один з проєктів українського стартапу Reface, створеного у 2011 році. Офіс Reface розташований у Києві.

Застосунок випередив TikTok, Netflix і Disney + в американському AppStore і став першим у категорії «Розваги». Reface також посів друге місце в категорії всіх безкоштовних сервісів (Overall Free apps) в AppStore, випередивши YouTube, Gmail, Instagram і Messenger Facebook. Також він став одним із найкращих у 2020 році в Google Play.

The Village Україна розповідає про технологію, застосунок і відповідальність в інтерв’ю з виконавчим директором Reface Романом Могильним і технічним директором Олесем Петрівим.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі