На сервісі єдиного електронного квитка SmartTicket почали продавати квитки українського лоукостера SkyUp, розповіли в компанії.

Під час купівлі авіаквитка через сервіс компанія надає гарантію повернення його вартості в разі скасування рейсу й цілодобову підтримку клієнтів.

Зараз на сервісі можна придбати один квиток на три види транспорту: залізницю, авіа та міський транспорт у Києві. У Мінінфраструктури кажуть, що до системи планують додати інші види перевезень. У майбутньому пасажир зможе придбати квиток одразу на чотири види транспорту або вибірково, на два чи три.


SmartTicket – це єдиний е-квиток, у якому можна поєднати різні види транспорту для подорожі Україною чи за кордон. Його запустили у вересні 2020 року. У системі SmartTicket користувач отримує доступ до розкладу всіх рейсів на всі види транспорту за заданим напрямком і датами подорожі. Система порівнює час прибуття, відправлення й перебування в дорозі для різних видів транспорту та формує перелік найкращих варіантів. 

Користувач може однією транзакцією оплатити всі види транспорту й отримати на свою електронну пошту єдиний е-квиток і QR-коди для квитків на кожен вид транспорту окремо. Сам SmartTicket зчитується за допомогою QR-коду на мобільному пристрої контролера.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі