Сервіс замовлення послуг Kabanchik.ua запустив окремий додаток для доставлення товарів із магазинів і аптек, а також для передання посилок один одному.

Кількість замовлень на сервісі у березні зросла на 30% порівняно з лютим: зараз лише у Києві на Kabanchik.ua зареєстровано 47 тисяч кур'єрів.

«Щоб допомогти якомога більшій кількості людей у період карантину вчасно отримувати замовлення, ми створили окремий додаток і вебсервіс із доставлення товарів із магазинів і аптек», – коментує сервіс.

Щоб замовити, треба завантажити додаток та ввести у формі що доставити, звідки, куди й коли. Самостійно або за допомогою підказок сервісу обрати ціну, яку заплатите за послугу. Після цього сервіс підбере кур'єра: усі вони мають рейтинг на основі відгуків попередніх замовлень.

Вартість стартує від 70 гривень за піше доставлення, або від 90 гривень, якщо кур'єр на особистому транспорті.

Вартість стане більшою, якщо замовлення термінове або для кур'єра є певне доручення. Середня ціна послуги доставлення в березні на сервісі – 130 гривень. Клієнт розраховується безпосередньо з кур'єром. До того ж, Kabanchik.ua страхує угоди на 1000 гривень.


 Kabanchik.ua – онлайн-сервіс замовлення послуг, проєкт групи компаній EVO (Prom.ua, Bigl.ua, IZI.ua, Crafta.ua, Zakupki.Prom.ua, Vchasno.com.ua).

 Ось 7 сервісів доставки продуктів: читайте, як замовити і скільки доведеться чекати