Український перевізник SkyUp опублікував детальні правила перевезення ручної поклажі та багажу на своїх рейсах, пише Avianews.

Згідно із правилами, пасажири можуть безкоштовно брати на борт один предмет ручної поклажі, вага якого не перевищує 7 кілограмів, а габарити за сумою трьох вимірів – 115 сантиметрів.

Якщо ці норми перевищені, то ручну поклажу перевозитимуть як багаж за додаткову оплату.

До основного предмету на борт можна також взяти ручну сумочку, папку для паперів, пальто або плащ, парасольку або тростину, книгу або журнал, дитяче харчування, дитячу дорожню люльку або візок. Загальна вага додаткових предметів не повинна перевищувати 7 кілограмів.

Якщо квиток включає у себе перевезення багажу, то пасажир може взяти із собою одну валізу вагою до 23 кілограмів і габаритами до 158 сантиметрів. Норма багажу для дітей до 2 років становить 10 кілограмів.

Якщо пасажир захоче здати в багаж додаткову валізу, він повинен заплатити збір 25 євро при перевезенні сумки до 23 кілограмів і 40 євро, якщо валіза важить від 23 до 32 кілограмів. 


 Нещодавно SkyUp відкрив продаж на регулярні рейси до Фаро (Португалія). Також відкрив новий рейс Київ – Пальма-де-Майорка (Іспанія).

 Авіакомпанію SkyUp заснували у 2017 році, вона базується в аеропорту «Жуляни». Перевізник заявляє, що ціни на квитки будуть формуватись за лоукост-моделлю.

Обкладинка: SkyUp