Monobank запустив депозити в доларах і євро, повідомив співзасновник Fintech Band Дмитро Дубілет.

Поки що послуга доступна тільки для бета-користувачів Monobank – з 26 вересня на Android, а з 27 вересня – на iOS. Для користувачів стандартної версії додатка валютні депозити стануть доступні через кілька тижнів.

«Це виявився один з найскладніших продуктів, який нам доводилося запускати в mono. Все, що стосується валюти в нашій країні – це пекло всіляких регуляцій (особливо для банку без відділень), що часом у нас опускалися руки», – розповів Дубілет.

Поки вносити гроші можна через касу Universal Bank, проте в найближчому майбутньому таку можливість обіцяють запустити і через каси банків-партнерів, серед яких сьогодні вже присутній «ТАСкомбанк», а в найближчому часі можуть приєднатися ще два, але поки що Monobank веде з ними переговори.

Виплачувати валютні депозити Monobank буде також через каси банків-партнерів і на валютні карти, які поки не запущені. Їх обіцяють запустити до кінця жовтня.

У найближчі кілька тижнів бета-тестування Monobank буде збирати фідбек бета-користувачів (яких близько 7000), після чого запустить послугу для всіх. Користувачі, які хочуть спробувати валютні депозити в беті вже зараз, можуть звертатися в службу підтримки Monobank.

Обкладинка: Vanushka wiki/Wikipedia