Авіакомпанія МАУ з 6 вересня зменшила знижку на оплату багажу при купівлі квитків по безбагажному тарифу. Знижка застосовулась не менш ніж за 24 години до вильоту, повідомляє avianews.com.

Раніше розмір знижки на оплату багажу становив 50%. Тепер пасажири, які купили квитки за безбагажними тарифами Low Cost і «Тільки ручна поклажа», можуть оплатити перевезення багажу заздалегідь зі знижкою 25% для першої валізи і 15% – для другої і наступних валіз.

Колишня знижка у 50% на першу додаткову сумку продовжує застосовуватися для тарифів, які вже включають перевезення багажу.

«В останній рік МАУ працює в складних умовах постійного зростання цін на паливо, необхідності облітати повітряний простір над окупованим Кримом, зоною АТО і РФ. Об'єктивні обставини змушують компанію переглядати умови перевезення для пасажирів», – пояснили зменшення знижки у авіакомпанії.


 Вперше МАУ ввела безбагажні тарифи на початку 2016 року у рейсах в Тель-Авів. В даний час вони діють на всіх внутрішніх і міжнародних рейсах середньої дальності.