Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України (МАУ) скоротить частоту польотів за більшістю європейських напрямків на зимовий період. Натомість зросте кількість рейсів до Бангкока та Стамбула.

Перевізник зменшить кількість польотів з Києва до таких міст: Ларнака, Венеція, Афіни, Барселона, Мадрид, Рим, Франкфурт, Брюссель, Рига, Вільнюс, Стокгольм, Гельсінкі, Лондон, Копенгаген, Анкара, Мілан, Прага і Відень.

Крім того, компанія вирішила менше літати в Пекін і Торонто – кількість рейсів скоротиться на один і два рейси на тиждень відповідно.

Обмежать польоти також у Тель-Авів, Баку, Єреван, Тбілісі, Амман і Тегеран.

Крім столиці, скорочуються також рейси в Європу з інших українських міст. Зокрема, з Івано-Франківська до Валенсії та Аліканте, а також зі Львова до Мадрида.

У МАУ зазначають, що зменшення кількості рейсів пов’язано з урахуванням сезонного попиту, а також із тимчасовим скороченням флоту через зміну Boeing-737 класичної серії на авіалайнери нового покоління.

При цьому в планах компанії збільшити з 20 грудня кількість рейсів між Києвом і Бангкоком до шести на тиждень, Києвом і Стамбулом – до трьох щоденних.

Нагадаємо, що на зимовий період МАУ запускає нові чартерні рейси з Києва в Ла-Роману (Домініканська Республіка), Хошимін (В’єтнам), Крабі (Таїланд), а також до Гоа (Індія) і на острів Хайнань (Китай).


 Напередодні МАУ повідомила, що планує запустити інтернет в далекомагістральних літаках Boeing 777-200ER, які літатимуть, зокрема, до Нью-Йорка, Пекіна, Бангкока. Розгляд цього питання урядом відбудеться не раніше вересня 2018-го.

Обкладинка: Wikimedia Commons