Що дивитися

«Леді Ґаґа: Фільм» / Gaga: Five Foot Two

22 вересня

Рік із життя однієї з найбільш відоміших зірок сучасності Леді Ґаґи. Зокрема, випуск останнього альбому під назвою Joanne та виступ співачки на цьогорічному Супербоулі. Ґаґа наполягає: це не звичайний концертний фільм, а намір провести глядача за лаштунки. Профільне видання Variety називає Ґаґу «рок-зіркою серед усіх рок-зірок», а стрічку порівнює з найкращими музичними документальними фільмами на кшталт Madonna: Truth or Dare.

 Лінк

Трейлер документального фільму про Леді Ґаґу

«Очевидне» / Transparent

22 вересня

«Очевидне» – серіал Amazon Prime, що деконструював звичні схеми сімейних ситуаційних комедій. Зробив він це за допомогою камінг-ауту глави сім’ї як трансгендерної жінки. (Гра слів у назві, яку неможливо перекласти українською, натякає саме на це.) За цю роль актор Джеффрі Тембор уже встиг зібрати всі можливі нагороди. Та головний козир серіалу – авторка Джилл Соловей, що влітку випустила нове шоу «Я люблю Діка».

 Лінк

Трейлер серіалу «Очевидне»

Що слухати

The Killers – Wonderful Wonderful

iTunes / Google Play Music

Ближче до кінця другого десятку існування The Killers підійшли до визначального етапу. Учасники команди Брендона Флаверса вже не просто опікуються сольними проектами, а починають віддалятися від колективу. П’ятий альбом під назвою Wonderful Wonderful хлопці з Лас-Вегаса записували разом із гітаристом Дейвом Кенінґом і бас-гітаристом Марком Стермером, але в тур із гуртом вони не поїдуть. Та, як доводять останні живі виступи The Killers, заводити публіку американці досі вміють.

The Killers – The Man

Macklemore – Gemini

iTunes / Google Play Music

Найбільш успішні альбоми в кар’єрі репер Маклмор випустив у співпраці з ді-джеєм Раяном Льюїсом. Зокрема, лонґплей The Heist несподівано визнали найкращим реп-альбомом року на премії «Ґреммі». Gemini – перший за тривалий час сольний проект Маклмора. Втім, не обійдеться без співпраці і цього разу: серед запрошених гостей на платівці Kesha та Lil Yachty.

Macklemre feat. Skylar Grey – Glorious

Що читати

«Переможець»

The Village Україна

Як звільнити працівницю, яка усім подобається, але погано виконує роботу? Відповідь на яке одне запитання під час співбесіди може найкраще охарактеризувати кандидата? Як отримати підвищення? Чому варто по-різному винагороджувати людей на однакових посадах? Колишній керівник «Дженерал електрик» Джек Велч розповідає про те, як бути менеджером.

 Читати

Тіла України: 21 робота з книги «Українська еротична фотографія»

Bird in Flight

Видання Bird in Flight зібрало 21 світлину з книги про еротичні світлини українських фотографів та поспілкувалося з видавцями. «Яке життя, така й еротика», – кажуть автори.

 Читати

«Один лайк – один факт про Х»: пізнавальний флешмоб, що захопив твіттер

AIN

Профільне видання підготувало експлейнер про флешмоб, який запустили в твіттері – коли до кожного лайку повідомлення його автор готує один цікавий факт на обрану тему.

 Читати

В ім’я Пратчетта і Ґеймана: все, що потрібно знати про серіал «Добрі знаки»

Vertigo

Зйомки екранізації роману Террі Пратчетта і Ніла Ґеймана розпочалися на тижні. У головних ролях – Майкл Шин («Фрост проти Ніксона») та Девід Теннант («Доктор Хто»). Профільний портал Vertigo розповідає про першоджерело майбутнього серіалу.

 Читати

У що грати

Marvel vs. Capcom: Infinite

19 вересня / PlayStation 4, Xbox One, Windows

Попередня гра з супергероями Marvel і персонажами відеоігор Capcom вийшла шість років тому. Тоді і кіновсесвіт Залізної людини і Капітана Америки не мав настільки широку популярність, і особливих конкурентів у серії не було. Нова гра з підзаголовком Infinite це все повинна врахувати. По-перше, у сюжетній складовій акцент зміщено на коміксових персонажів. Та й той факт, що сюжету у грі приділятимуть більше уваги – також відповідь на нещодавні успіхи, скажімо, Mortal Kombat. Врешті-решт, відгамселити Мега-Меном Халка можна лише у цій грі.

Трейлер відеогри Marvel vs. Capcom: Infinite

Project CARS 2

22 вересня / PlayStation 4, Xbox One, Windows

Лондонська студія Slightly Mad зробила собі ім’я на релізі Need for Speed: Shift – чи не єдиній частині серії, що хоч якось намагалася передавати реальні відчуття від керування спортивним автомобілем. Project CARS – це справжній автомобільний симулятор. Виділяє його не лише серйозний підхід до жанру, а й залучення фанатів до розробки та видання гри. У сиквелі ще більше ліцензованих автомобілів і ще більше треків.

Трейлер відеогри Project CARS 2

СВІТЛИНИ: обкладинка – ladygaga.com, 1 – Netflix, 2 – Matej Repinc, 3 – The Village Україна, 4 – Capcom