20 травня в арт-центрі Closer відбудеться четвертий фестиваль електронної музики «Стрічка». Більш ніж на добу територія колишньої Стрічкоткацької фабрики стане майданчиком для представників світової електронної сцени.

Відкриють фестиваль живими виступами і візуальним шоу британський IDM-дует Plaid з проектом Plaid & Bee live і німецький електронник Robert Henke.

Наживо виступлять піонери детройтського електро AUX88; знаменитий британський діджей Пол Вулфорд; жінка-піонер техно і авангардної електроніки Electric Indigo; хаус-мінімаліст і резидент лейблу Perlon Thomas Melchior з його найвідомішим проектом Melchior Productions Ltd, а також соратниця Томаса по лейблу Maayan Nidam. Лайв-виступами потішать і українські продюсери: Lobanov K. і Voin Oruwu.

Батько-засновник хаусу Lil Louis відіграє сет і проведе презентацію альбому. На фестивалі також виступлять резиденти культового берлінського Panorama Bar - Tama Sumo & Lakuti, а також yone-ko.

Серед учасників також: Аксель Шауфлер, Nastia, Abelle, Ranishe Niyaak. Компанію їм складуть представники місцевої андеграундної сцени і резиденти Closer.

КОЛИ: 20 травня о 21:00
ДЕ: вул. Нижньоюрківська 31
КВИТКИ: 690 гривень