У понеділок, 9 жовтня, у центрі Києва заборонять рух транспорту. Причина – проведення футбольного матчу між національними збірними командами України та Хорватії на НСК «Олімпійський», йдеться у розпорядженні КМДА.

 Зупинку та стоянку авто заборонять на вуляці Казимира Малевича (від вулиці Ковпака до вулиці Івана Федорова) та на вулиці Миколи Грінченка (від вулиці Івана Федорова до вулиці Кіровоградської) з 06:00 9 жовтня до 01:00 10 жовтня. Виняток – «транспортниі засоби учасників заходу».

 Заборонять зупинку та стоянку на Еспланадній (від Басейної до вулиці Саксаганського) з 06:00 9 жовтня до 01:00 10 жовтня.

 Заборона руху транспортних засобів на Еспланадній (від Басейної до вулиці Саксаганського) з 18:00 9 жовтня року до 01:00 10 жовтня. Виняток зроблять для громадського транспорту.

 На час проведення маршу вболівальників збірної Хорватії заборонять рух всіх транспорту за маршрутом: Івана Федорова – Велика Васильківська – Ділова – Еспланадна – НСК «Олімпійський».

 На час проведення маршу вболівальників збірної України «Вірні збірній» за маршрутом: парк імені Тараса Шевченка – Бессарабська площа – Басейна – Еспланадна – НСК «Олімпійський».

На цей час внесуть зміни в маршрути громадського транспорту у цій зоні міста.

 У понеділок, 9 жовтня, футбольна збірна України зіграє проти команди Хорватії в рамках кваліфікації на Чемпіонат світу-2018.