Знижки


Helen Marlen Group

Де: в магазинах та на сайті

«Вболівальники люблять моду, а вона їм відповідає взаємністю», – кажуть у Helen Marlen. З нагоди фіналу Ліги чемпіонів у всіх магазинах Helen Marlen Group знижки до 30% на більшість колекцій з 19 по 28 травня.

Syndicate

Де: у шоурумі на вулиці Рейтарській, 21/13 та онлайн

До Дня Києва у Syndicate можна отримати знижку 30% з промокодом KYIV30. Акція триватиме з 26 по 28 травня.

Футболка SNDCT x Vova Vorotniov, 595 грн замість 850 грн

OUTLET Helen Marlen

Де: Обухівське шосе, 2 (аутлет-містечко «Мануфактура»)

В аутлеті Helen Marlen – додаткові −30% знижки на одяг та весняне взуття, якщо на вас буде хоча б одна біла річ: одяг, взуття чи аксесуар. White Weekend триватиме з 25 по 28 травня.

G-outlet

Де: у магазинах та онлайн

В G-outlet діє акція «Купальник в подарунок» для покупців з чеком на покупки від 500 гривень. Також в онлайн-магазині діє пропозиція 1+1 = 3 на купальники. В аутлеті можна придбати купальники брендів COS, Monki, Tommy Hilffiger. Акції дійсні до кінця травня.

У майстерні Indposhiv діє спеціальна пропозиція на тканини з льону – вартість утричі менша, ніж зазвичай.

У розділі «Аутлет» на сайті MustHave прибуло літніх суконь зі знижками до 50%. Тут також можна знайти легкі спідниці, топи й сорочки.

Сукня MustHave, 799 грн замість 1499 грн

Нове


Футболки Who is it? до «КиївПрайду»

Who is it? випустили шість різнокольорових футболок, як прапор ЛГБТ, до «КиївПрайду», який відбудеться в червні. Вартість футболки – 850 гривень.

Подія


Pop-up маркет «Всі. Свої» до фіналу Ліги чемпіонів

До фіналу Ліги чемпіонів «Всі. Свої» влаштовують Ukrainian Design Market, який триватиме з 24 по 27 травня. Подія покликана змінити ставлення до сувенірів і подарунків з України, аби туристи придбали на пам’ять авторські речі замість магнітиків і тризубів. Маркет буде відкритий з 12:00 до 22:00 на Хрещатику, 34.