The Village Україна публікує добірку предметів інтер’єру та декору для дому від українських виробників.

Обкладинка: Be Creative Decor

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ваза від Vahan Avakian

Скільки: 3500 гривень

Лінк


Vahan Avakian – дизайнер, що працює в техніці полігональної скульптури. Кожен виріб художник виготовляє вручну. Кольорову гаму предмета підбирають індивідуально під клієнта.

Квітковий горщик від Goosucc

Скільки: 300 гривень

Лінк


Бренд виготовляє мінімалістичні горщики для сукулентів з бетону, гіпсу та парафіну, подекуди комбінуючи ці матеріали. Крім того, Goosucc роблять підсвічники.

Дерев’яне панно від U Concept

Скільки: 7950 гривень

Лінк


Дизайнерська студія розробляє колекції дерев’яних абстрактних панно з фанери, металеві панелі, концептуальні постери, дзеркала, підсвічники та інші предмети декору. В роботі використовує традиційні елементи скандинавського дизайну.

Гамак від OHAINA

Скільки: 13500 гривень

Лінк


Плетений гамак стане акцентом у будь-якому інтер’єрі, до того ж на ньому дуже приємно відпочивати. А ще бренд пропонує дизайнерські в’язані колекції ковдр та свічки, які ідеально доповнюють інтер’єри в стилі хюґе.

Хмарка-подушка від Be Creative Decor

Скільки: 360 гривень

Лінк


Студія Be Creative Decor виготовляє текстильний декор та інтер’єрні стікери, що ідеально пасує для дитячих кімнат. Крім того, серед продукції бренду можна знайти кімнатні вігвами.

Килим з овечого хутра від Fully Wooly

Скільки: 3600 гривень

Лінк


Бренд Fully Wooly виготовляє килимки з геометричними малюнками із гіпоалергенної вовни.

Декоративні світильники від GAFF

Скільки: 2100 гривень

Лінк


Дизайн-студія виросла на базі лінійки світильників T&М objects. GAFF виготовляють світильники на будь-який смак. Зокрема, в арсеналі лінійки – декоративні світильники, що стануть стильним доповненням інтер’єру.

Декоративне оригамі від Yumegamishop

Скільки: 300 гривень

Лінк


Бренд створює анімалістичні паперові моделі, які можна повісити на стіну як декор. Кожну модель треба зібрати власноруч.