Білі ковбойки зі спільної колекції Kachorovska та Kseniaschnaider стають покупкою тижня на The Village Україна.

До спільної капсульної колекції Kachorovska х Kseniaschnaider під назвою Wild at Heart увійшли сабо, чоботи-козаки, ботильйони, легінси та худі.

Робота над капсулою тривала майже пів року. Усі три моделі взуття виконані суто з білих матеріалів – від підкладки до ниток і підошви. Підошву розробляли в Італії, для виробника це був перший досвід її створення в такому кольорі.

Оригінальна деталь на ковбойках – вишивка на носку взуття. Замість орнаменту в ковбойському стилі Антон Шнайдер запропонував малюнок сонця та чайок над морем, який вишили вручну на кожній парі на фабриці Kachorovska.

«У колабораціях завжди цікаво: а що буде, якщо ці дві штуки зустрінуться? Зіткнімо Ґодзіллу з Кінг-Конгом, Хижака з Чужим, два різні бренди – й подивимося, що вийде», – розповідає Антон Шнайдер.

Дизайнери запевняють, що всі моделі взуття легкі в догляді, попри білий колір. Гладку шкіру із фінішним покриттям просто мити водою або протирати вологою ганчіркою. Підбори профарбовані спеціальною зносостійкою фарбою, що захищає їх від подряпин.

Скільки – 5 900 за високі ковбойки

Де: з 8 вересня капсульна колекція Kachorovska х Kseniaschnaider доступна в магазинах Kachorovska в Києві, Одесі та на сайті kachorovska.com.

А з 10 до 16 вересня під час Тижня моди у Нью-Йорку взуття Kachorovska х Kseniaschnaider можна придбати в шоурумі Archetype Showroom на Манхеттені.