Складно уявити собі літо без відпочинку біля басейну чи моря. А такий відпочинок складно уявити без стильного купальника. Тому покупкою тижня стає суцільний купальник від українського бренда Sleeper.

«Що може бути краще, ніж купатись у прохолодному морі серед літньої спеки? Тільки виглядати стильно й оригінально при цьому. Купальний костюм Ariel, частинка нашої guilt-free колекції Athpleasure, був створений саме для того, щоб дівчата почували себе комфортно під час будь-якої літньої активності», – розповідають у бренді.

Дизайнери пропонують використовувати купальник не лише для плавання та засмагання, а й компонувати з легінсами, вирушаючи на прогулянку, та для занять спортом.

Купальники представили в чотирьох кольорах: фіолетовому, рожевому, чорному та помаранчевому. Також до кожної моделі додають знімну баску молочного кольору.

Скільки: 2835 гривень

Де: на сайті бренда

Sleeper – український бренд, заснований у 2014 році. Першу колекцію високо оцінила головна редакторка Vogue Italia Франкою Соццані, назвавши бренд відкриттям року. Всі вироби відшивають вручну на власному виробництві компанії. Вироби бренда продаються в магазинах України, США, Німеччини, Франції, Японії та Кореї.