Шведський масмаркет H&M у колаборації з американським брендом деніму Lee випустили колекцію одягу з перероблених матеріалів. Нова екологічна капсула стає покупкою тижня на The Village Україна.

До колекції увійшли джинси зі 100% переробленої бавовни. У складі: 80% промислових відходів і 20% – від споживачів (промислові відходи – це тканина, що залишається після відливання основних колекцій, а споживчі – це те, що несуть на перероблення люди). Окремі вироби виготовлені із джинсової тканини, яка не містить бавовни та створена з поновлюваних штучних волокон, з використанням водозберігальних барвників.

«Нам дуже сподобалося працювати з Lee, впроваджуючи зміни разом. Ця колекція знаменує перехід на більш екологічний джинсовий одяг. Також було чудово працювати з культовими моделями Lee й надати їм частинку нашого стилю для любителів деніму H&M зі всього світу», – каже Джон Ломан, дизайнер H&M.

Окрім джинсових речей, до колекції увійшов різноманітний одяг: куртки, світшоти, футболки, джогери та аксесуари у вигляді панам і сумок.

Скільки: 

Світшот – 1 299 гривень

Панама – 349 гривень

Джогери – 1 129 гривень

Де:

колекція для жінок, чоловіків і дітей Lee x H&M доступна у всіх магазинах H&M, окрім магазину в ТЦ Retroville, з 4-го лютого.