Український бренд одягу NCYZIP випустив тренч-конструктор. Його особливість полягає в тому, що ви можете самостійно змінювати колір чи довжину тренча, замість того, щоб покупати новий. Новинка від українського бренда стає покупкою тижня на The Village Україна.

NCYZIP – український бренд одягу-конструктору, заснований у 2019 році. Для виготовлення одягу бренд використовує власну переробку деніму й апсайклінг (повторне використання речей для створення нових виробів). Засновницями бренду стали блогерка Маша Тимошенко та дизайнерка Наталка Фіщенко.

«Тренч-конструктор складається з 6 елементів, маючи, наприклад, 3 додаткові елементи покупець може створити майже 40 різних варіацій: тренчів, курток, жилетів. І коли в наступному сезоні в «моду» увійде новий, колір, крій, фасон чи фактура (наприклад, вельвет) дівчина чи хлопець більше не будуть змушені забувати про свій старий тренч», – коментують у NCYZIP.

Тренч-конструктор виготовлений із щільної тканини з водовідштовхувальними властивостями. Також тренч має утеплені елементи. Утеплювач виготовлений із перероблених ПЕТ-пляшок.

Натхненням для створення тренча-конструктора став киянин, засновник супрематизму – Казимир Малевич. Ідеєю було бажання створити артоб’єкт у світі екологічної моди. «Думаю, ми схожі в своєму пристрасному прагненні до кольору й бажанні створювати нові форми», – каже Наталка.

Тренч складається з 6 елементів: основа, подовжувач (нижня частина), рукава, комір і пояс. Кожен з елементів можна придбати окремо.

Всі 6 елементів коштують 8 500 гривень. Ви можете самостійно обирати елементи та створювати різні варіації тренча.

Де придбати: Instagram бренду, магазин «So DoDo»

Скільки: 8 500 грн