Напередодні весни хочеться сховати речі сірого кольору, тому покупкою тижня на The Village Україна стає принтоване худі з нової лінійки H&M Studio. Худі пасуватиме до пальта чи пуховика, а на весну вдало поєднувати його з джинсами чи легкою сукнею. Нову колекцію H&M Studio почали продавати 20 лютого.

Нова колекція H&M Studio натхнена ландшафтом та серф-культурою шведського острова Готланд. До неї увійшли: легкі сукні, смугасті кремові джинси, светр великої в’язки в рожеві, кремові та чорні смуги. Речі зроблені з віскозно-лляного волокна та переробленого поліестеру.

«Дослідницька поїздка на шведський острів Готланд, де ландшафт схожий на місячну поверхню, дала нам ідеї для текстур і кольорової палітри. Авторські принти натхнені скелястими утвореннями острова, які перетворилися на унікальні скульптурні форми. Я хотів, щоб принти були нетривіальними, тому ми застосували електричну колірну палітру», – каже Моа Бартлінг, дизайнер принтів H&M.

H&M Studio – це сезонна колекція від H&M, розроблена дизайнерською командою в ательє бренду у Стокгольмі. Лімітовані колекції Studio представляють двічі на рік відповідно до традиційних міжнародних модних графіків. Речі лінійки вироблені з більш якісних тканин і представлені не в кожному магазині H&M.

Склад худі: 100% BTA (Better Cotton Initiative – сертифікована екологічна бавовна – ред.)

Скільки: 1 399 гривень

Де: в магазині H&M у ТЦ River Mall