Kyiv by Locals – англомовний гід Києвом, створений киянами. Ідея проекту належить Аліні Руді, Ніні Горбачовій, Зої Литвин та Ользі Бесхмельнициній. Паралельно зі створенням гіда, команда проекту оголосила конкурс фотографій у соціальній мережі Instagram із хештегом #kyivbylocals, участь у якому взяли понад 20 000 знімків. Найкращі світлини не тільки увійшли до путівника, а й стали частиною виставки, яка відбулася у Києві.

Своїми рекомендаціями у путівнику поділилися: Віталій Кличко, ONUKA, Альона Гудкова, Тоня Ноябрьова, Володимир Задірака, Ярослав Ажнюк, Катя Тейлор, Ілля Чічкан, Маша Шубіна, Володимир Манжос, Слава Балбек, Наталія Гоций, Ольга Навроцька, Сергій Рибік та інші яскраві представники Києва.


Аліна Рудя

Фотографка, співавторка проекту

Останні роки я розділяю свій час між Києвом та Берліном. Щоразу, коли мої німецькі друзі приїжджали до Києва, я знову і знову їм розповідала, куди піти, водила по місту. І, на жаль, не могла порекомендувати достойного путівника англійською, з яким вони могли б відкрити для себе Київ, а також забрати додому як сувенір. Тому одного вечора разом із подругами ми вирішили зробити такий путівник самі.

Усі місця, кафе та ресторани путівника – це рекомендації киян, для цього в нас на сайті було проведено опитування, в якому міг взяти участь кожен охочий. Тисячі киян відмічали свої найкращі фото Києва хештегом #kyivbylocals в Instagram – і в результаті найкрасивіші світлини ми опублікували в путівнику.

Наш путівник – це красива сувенірна книжка, створена киянами для гостей столиці, що хочуть у Києві почуватися як удома.


Придбати можна в інтернет-магазині Yakaboo, мережі кав’ярень One Love Сoffee та концепт-сторі Index 50. Скоро будуть у книгарнях «Є» та «Буква», Duty Free аеропортів.

Англомовний гід Kyiv by Locals

Вартість: 248 грн