Український виробник рюкзаків та сумок Keep разом із брендом взуття Circul і дизайнером бюро spiilka створили сланці. Саме такі шльопанці трендові у цьому сезоні: вони представлені у таких брендах, як Chivenchy, Off-White, Kenzo, Gucci. Якщо в місті спекотно, а кросівки вже набридли, редакція The Village Україна пропонує як альтернативу сланці та робить їх покупкою тижня.

 Підпишись на Telegram-канал про стиль KYIV LOOKS


Богдан Яремчук

дизайнер

Рік тому мені пощастило взяти участь у розробці нової айдентики для Keep. У планах у хлопців були колаборації з сучасними художниками, дизайнерами та музикантами. Тому в айдентику бренду ми постаралися закласти цю гнучкість і готовність змінюватися, не втрачаючи своєї суті. Однією з таких колаборацій за цей рік був рюкзак «Поділ» – спільна робота Keep і spiilka design büro. Паралельно одним з моїх захоплень є заняття 3D і каліграфією. Загалом коли Коля (Микола Серетізінов, засновник Keep – ред.) запропонував мені взяти участь у колаборації вже як художник і дизайнер, я відразу погодився. Це була крута можливість перевірити себе і зробити живий проект у новому артовому стилі.


Сланці представлені у білому, чорному кольорах та з чорно-білим принтом. Верх взуття зроблений з тайвеку та італійської шкіри, підклад – зі шкіри, а підошва – з поліуретану.

Бренд представив моделі у мінімальному розмірі 40 та максимальному 45.

Вартість: 1100 гривень

Де придбати: у шоурумі Circul на вулиці Саксаганського, 37 та шоурумі KEEP на вулиці Ярославів Вал, 17-Б